در دانشگاه آزاد برگزار شد: تقدیر از خانواده دانشجویان شهید شهرستان اسلام آباد غرب.

به مناسبت هفته بسیج از خانواده ۱۶ شهید دانشجوی شهرستان اسلام آباد غرب تقدیر شد.

تاریخ انتشار : ۱۴:۱۵:۵۱ ۱۳۹۸/۹/۳

در دانشگاه آزاد برگزار شد:

تقدیر از خانواده دانشجویان شهید شهرستان اسلام آباد غرب.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اسلام آباد غرب، در این مراسم که خانواده شهدا، ایثارگران، مسئولان ادارت و ارگان ها به مناسبت هفته بسیج در سالن اجتماعات حضور داشتند دکتر محمد بستان ریاست واحد اسلام آباد غرب ضمن تبریک هفته بسیج گفت: بسیجیان در طول 40 سال گذشته از عمر انقلاب اسلامی بدون چشم داشت و بدون اینکه دیده شوند در برابر دشمنان سینه سپر کرده اند. وی اظهار کرد: دو گروه بسیجیان را خوب می شناسند، یکی خود بسیجیان که خودشان می دانند چه نیروی ارزشی هستند و گروه بعد دشمنان بسیج هستند که روحیات، اراده و هوشیاری این نیروی همیشه در صحنه را خوب شناخته اند. محمد بستان گفت: امروزه کشورهای ابرقدرت و مستکبر دنیا با توان نظامی و اقتصادی خود لرزه بر اندام خیلی از حکومت ها انداخته اند اما بسیج ما لرزه بر تن همین کشورهای مستکبر انداخته است.

در ادامه این مراسم حجت الاسلام و المسلمین یداله محمدی مسئول نمایندگی ولی فقیه پادگان امام حسن(ع) سپاه پاسداران کرمانشاه در سخنانی گفت: ائمه دنیا را به شکل های مختلفی به ما معرفی کرده اند. گاهی از آن به عنوان پلی یاد کرده اند که ما به این پل وارد شده ایم، مدتی در این پل در حال طی مسیر هستیم و سرانجام دیر یا زود از آن خارج می شویم. گاهی دنیا را به شکل بازار به ما معرفی کرده اند که یک عده در آن سود می کنند و یک عده دچار خسران می شوند. وی گفت: سه چیز مهم انسان مال، اولاد و عملکرد انسان است. مال تا زمانی که جان در بدن است همراه انسان است، اولاد تا کنار قبر همراه انسان است ولی عمل ما همواره با ما و تاثیرگذار در حال ماست.

لازم به ذکر است در برگزاری این مراسم بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان اسلام آباد غرب و آموزشکده سما شهرستان همکاری داشتند.