کتابخانه دیجیتال
کلاس آنلاین

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلام آباد غرب برای ادامه تحصیل یک فرصت است.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلام آباد غرب

تاریخ انتشار : ۸:۴۴:۲ ۱۳۹۸/۷/۲۱

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلام آباد غرب برای ادامه تحصیل یک فرصت است.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلام آباد غرب

همواره ادامه تحصیل و انتخاب دانشگاه یکی از مهمترین دغدغه های خانواده ها و علاقه مندان به ادامه تحصیل است چه در گذشته که عبور از سد کنکور بسیار سخت و حتی مایوس کننده بود و چه در زمانی که رشد مراکز آموزشی مختلف علاقه مندان به ادامه تحصیل را با تردید مواجه کرده است. در این بین با بررسی روند رشد و توسعه دانشگاه آزاد اسلامی و تاثیرات آن بر آموزش،  پژوهش و همچنین ورود به عرصه های مهم و حیاتی نشان می دهد این دانشگاه می تواند انتخاب مناسبی برای ادامه تحصیل باشد. به عنوان مثال دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلام آباد غرب از بدو تاسیس تا کنون علاوه بر ایجاد فرصت های شغلی مستقیم و غیر مستقیم در شهرستان محروم اسلام آباد غرب باعث افزایش سطح علم و تربیت نیروی متخصص بعد از فارغ التحصیلی شده است به نحوی که با پیگیری وضعیت فارغ التحصیلان این دانشگاه مشخص می شود که تعداد زیادی از آن ها در عرصه های مختلف وارد بازار کار شده اند. این دانشگاه در سال 79 در یک ساختمان استیجاری و با یک رشته در مقطع کاردانی شروع به فعالیت نمود و امروز در سایت چند هکتاری با ساختمان ها، کارگاه ها، آزمایشگاه ها، اعضا هیات علمی مجرب و کادر اداری مناسب تجهیز و برای ادامه تحصیل در رشته های مختلف و تا مقطع کارشناسی ارشد می تواند انتخاب خوبی برای ادامه تحصیل باشد.