کتابخانه دیجیتال
کلاس آنلاین

رئیس واحد اسلام آباد غرب: دانشگاه ها محل امید به آینده هستند.

جلسه توجیهی دانشجویان ورودی جدید واحد اسلام آبادغرب در سالن همایش این دانشگاه برگزار شد.

تاریخ انتشار : ۱۱:۵۶:۸ ۱۳۹۸/۸/۲۰

رئیس واحد اسلام آباد غرب:

دانشگاه ها محل امید به آینده هستند.

در ابتدای این جلسه دکتر محمد بستان سرپرست دانشگاه ضمن خیر مقدم و تبریک به ورودی های جدید به دلیل انتخاب واحد اسلام آباد برای ادامه تحصیل گفت: اخیراً در رتبه بندی 100 دانشگاه برتر جهان، دانشگاه های آزاد اسلامی ایران در این رده بندی قرار گرفته اند و واحد کرمانشاه در رتبه 67 جهان قرار دارد و در استان اسلام آباد غرب بعد از واحد کرمانشاه با 50 عضو هیات علمی تمام وقت که از بهترین دانشگاه های ایران فارغ التحصیل شده اند شرایط علمی مناسبی ایجاد شده است. وی اظهار کرد: از این تعداد اعضا هیات علمی 20 نفر استادیار، یک نفر دانشیار و بقیه در شرف استادیاری هستند.

محمد بستان گفت: دانشگاه ها محل امید به آینده هستند اگر شما دانشجویان بخواهید و در این راه دو بال مهم استاد و دانشجو بسیار اهمیت دارد به همین دلیل دانشجویان و اساتید باید به دنبال ایجاد قدرت علمی، قدرت فرهنگی، قدرت سیاسی باشند و اگر دانشگاه ها این اقتدار را ایجاد کنند باعث اقتدار کشور خواهد شد زیرا امروزه کشورهایی قوی هستند که به لحاظ علمی قوی باشند.

وی در پایان افزود: در طول تاریخ تمام حاکمان و پادشاهان خون ریز افراد بیسواد و کم سوادی بوده اند که باعث ویرانی و رنج های فراوانی برای جهان شده اند.