تودیع و معارفه مدیر حراست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلام آبادغرب

به گزارش روابط عمومی این واحد دانشگاهی با حضور ریاست دانشگاه، مدیر کل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه، معاونین و مدیران مراسم تودیع و معارفه مدیر حراست واحد اسلام آباد غرب برگزار شد.

تاریخ انتشار : ۸:۴۳:۵۵ ۱۳۹۹/۱۱/۱۵

تودیع و معارفه مدیر حراست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلام آبادغرب

در ابتدای این مراسم دکتر تورج محمد زمانی ریاست واحد ضمن گرامیداشت ایام دهه مبارک فجر گفت: خدارو شاکر هستیم که شاهد فعالیت افراد صالح و پاکدستی در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی هستیم و این افراد نقش انکار ناپذیری در پیشبرد اهداف دانشگاه دارند. وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلام آباد غرب یکی از بزرگترین دانشگاه های استان کرمانشاه است که امروزه با ریزش دانشجو با چالش هایی مواجه شده است و ما امیدواریم با همدلی و پشتکار از این مشکلات به سلامت عبور کنیم.

در ادامه این جلسه وحید مرادی مدیر کل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه ضمن تبریک چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت؛ تغییر و تحول در هر مجموعه ای با ایجاد انگیزه و تربیت نیروهای متخصص در تمام حوزه ها ارتباط دارد و اگر شخصی سال ها در یک پست فعالیت کند و روش ها و چالش های گوناگونی را در دوران خدمت تجربه نکرده باشد خیلی سخت با تغییرات هماهنگ خواهد شد. وی اظهار کرد؛ هدف ما در مجموعه حراست دانشگاه پیشگری و روش ارشادی با تاکید بر انجام مقررات است وانتظار داریم آقای فرزاد شهبازی مدیر جدید حراست واحد اسلام آباد غرب هم با همین روش پای کار و کمک حال مجموعه باشند. در پایان ضمن تقدیر از فعالیت های عیسی اکبری حراست سابق واحد اسلام آباد غرب حکم آقای شهبازی به ایشان ابلاغ شد.