کاشت نهال درخت در واحد اسلام آباد غرب

به گزارش روابط عمومی این واحد دانشگاهی در اسفند ماه و آغاز درخت کاری تعداد ۳۰ نهال در واحد اسلام آباد غرب غرص شد.

تاریخ انتشار : ۸:۴۷:۴۳ ۱۳۹۹/۱۲/۱۹

کاشت نهال درخت در واحد اسلام آباد غرب

به گزارش روابط عمومی این واحد دانشگاهی در اسفند ماه و آغاز درخت کاری تعداد 30  نهال در واحد اسلام آباد غرب غرص شد.

در این مراسم دکتر تورج محمد زمانی ضمن کاشت چند نهال از درخت کاری به عنوان یکی از کارهای پسندیده یاد کرد که تاثیرات بسیار زیادی در بهبودی محیط زیست، کاهش آلودگی هوا و بهبود چرخه حیات دارد. وی درخت را نماد آبادانی دانست و بر نگهداری و رسیدگی به نهال های کاشته شده تاکید. زمانی ابراز امیدواری کرد این نهال ها در آینده به درختان زیبایی تبدیل شوند که محیط دانشگاه را که در منطقه زیبایی قرار گرفته است چشم نواز تر کنند.