سرپرست واحد اسلام آباد غرب خانه اول ما دانشگاه است.

تاریخ انتشار : ۱۲:۰:۰ ۱۳۹۹/۷/۱۹

سرپرست واحد اسلام آباد غرب خانه اول ما دانشگاه است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شهرستان اسلام آباد غرب: دکتر تورج محمد زمانی سرپرست جدید دانشگاه در اولین روز کاری با حضور در جمع همکاران اظهار کرد: ضمن آرزوی سلامتی برای کلیه بیماران خصوصاً بیماران درگیر با کووید 19 از تمامی همکاران به صورت جدی درخواست کرد برای حفظ سلامتی خود و خانواده ها حتما پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند.

دکتر تورج محمد زمانی گفت: خانه اول ما دانشگاه است که باعث رشد، پیشرفت، سلامت، موقعیت اجتماعی و خیلی از داشته های ارزشمند است و به همین دلیل من امروز از کل مجوعه درخواست دارم با همدلی و تلاش دو چندان شرایط سخت کنونی را بهبود ببخشیم.

وی افزود: مباحث آموزش، پژوهش، فرهنگ،  مسائل مالی ، تکریم ارباب رجوع  و ارتباط مناسب و موثر با سازمان های خارج از دانشگاه مهمتری ارکان دانشگاه هستند که برای ارتقاء آنها تلاش خواهیم کرد.

پیش از سخنان سرپرست جدید واحد اسلام آباد غرب دکتر علی مرادی معاون علمی دانشگاه ضمن خیر مقدم به ایشان تغییرات را امری طبیعی در کلیه نظام های مختلف هستی عنوان کرد و گفت: مهم این است در تغییرات اصول و ارزش ها حفظ شوند و با استفاده از تکنیک های به روز روند رسیدن به اهداف مسیر و سرعت بهتری پیدا کند.