گرامیداشت سالروز حماسه ۹ دی و اولین سالگرد شهادت سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی

تاریخ انتشار : ۱۳:۵۳:۸ ۱۳۹۹/۱۰/۱۶

گرامیداشت سالروز حماسه 9 دی و اولین سالگرد شهادت سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی

به گزارش روابط عمومی این واحد دانشگاهی با دعوت از دکتر یوسف وند رئیس بسیج اساتید استان کرمانشاه و با حضور مسئولین شهرستان، اساتید، بسیج  و دانشجویان عضو کانون های شاهد جلسه ای در سالن جلسات برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر تورج محمد زمانی ریاست دانشگاه ضمن تسلیت ایام فاطمیه و گرامیداشت حماسه 9 دی و یاد و خاطره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی گفت:

جلسات، مراسمات و عزاداری ها از غم از دست دادن حاج قاسم نمی کاهد اما یاد او همیشه با ما خواهد بود و این شهید والا مقام مایه سربلندی ایران و اسلام است و با شهادت مزد سالها تلاش و از خودگذشتگی را دریافت کرد.

در ادامه این جلسه دکتر یوسف وند رئیس بسیج اساتید استان کرمانشاه گفت: یک شهید بصیر در زندگی اجتماعی ما وجود داشت و ما جزء اصحاب این سردار رشید اسلام هستیم. این شهید وقتی می خواهد خود را معرفی کند عنوان می کند ما ملت شهادتیم، ما ملت امام حسین هستیم، ما ملت عاشورا هستیم و تابلوی ابدی آرامگاه خود را به عنوان سرباز ملت انتخاب می کند، سربازی که هیمنه ظلم و ستم را بر هم ریخت، خواب های آرام را آشفته کرد و امیال استکبار را نا کام گذاشت.

وی اظهار کرد: اگر انقلاب اسلامی هیچ دست دآوردی نداشته باشد همچنین اعجوبه هایی را معرفی کرد، اعجوبه ای که 41 سال در صحنه جنگ و جهاد بود و سرداری باشد که استکبار از نامش بترسد و رویداد سالگرد شهادتش را به مهمترین رویداد سال معرفی کند.

وی افزود: بصیرت شهید سلیمانی کمتر ازعظمت  شهادتش نبود و اگر ما پرچم خون خواهی حاج قاسم را زمین بگذاریم شکست خواهیم خورد و دشمن به اهدافش خواهد رسید. بصیرت حاج قاسم بود که موجی از مردم را در روز شهادت ایشان در سراسر کشور به خیابان ها ریخت و به همین دلیل لقب سردار دل ها را دریافت کرد.