کتابخانه دیجیتال
کلاس آنلاین

خدمات جمهوری اسلامی ایران بسیار ارزشمند و در تمام حوزه ها گسترده است.

ویژه برنامه جشن چهلمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران با دعوت از مسئولین، نیروهای نظامی و انتظامی و با سخنرانی سردار کورش آسیابانی جانشین قرارگاه منطقه ای نجف اشرف در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلام آباد غرب برگزار شد.

تاریخ انتشار : ۱۳:۴۶:۱۷ ۱۳۹۷/۱۱/۱۷

خدمات جمهوری اسلامی ایران بسیار ارزشمند و در تمام حوزه ها گسترده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اسلام آباد غرب : در ابتدای این مراسم دکتر محمد بستان رئیس دانشگاه ضمن خیر مقدم به مدعوین و تبریک سالروز پیروزی انقلاب اسلامی گفت: «نظام مقدس جمهوری اسلامی در 40 سال گذشته درگیر مشکلات فراوانی بوده از همان ابتدای انقلاب مشکلات داخلی و خارجی نمود پیدا کرد، هشت سال جنگ نا برابر به ما تحمیل شد، پس از جنگ تحریم های ظالمانه و خسمانه علیه نظام و ملت ما تصویب و به اجرا گذاشته شد اما ما هنوز سر پا ایستاده ایم و در چنین شرایط سختی خدمات جمهوری اسلامی ایران بسیار ارزشمند و در تمام حوزه ها گسترده است».

بستان اظهار کرد:« در تمام این فراز و فرود ها به توفیقات زیادی دست پیدا کرده ایم از جمله تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی که مولود انقلاب است و در حال حاضر برای 100هزار عضو هیات علمی و کارمند به صورت مستقیم ایجاد اشتغال کرده است و با 6 میلیون فارغ التحصیل خدمات علمی و فرهنگی بزرگی به کشور ارائه کرده است. وی در پایان تمام مردم را به حضور پرشور در راهپیمایی 22 بهمن دعوت نمود.

در ادامه این مراسم سردار کورش آسیابانی جانشین قرارگاه منطقه ای نجف اشرف گفت: «جشن انقلاب فرصت مناسبی است برای بیان دست آوردهای انقلاب برای نسل های مختلف و ما امروز وظیفه داریم این دست آوردها را مطرح کنیم زیرا دشمن از ابتدای انقلاب تا کنون به دنبال مخدوش کردن دست آوردهای مهم انقلاب است».

سردار آسیابانی اظهار کرد:« یک مقایسه از وضعیت قبل از انقلاب و بعد از انقلاب این امکان را فراهم می کند که قضاوت درستی از میزان تاثیرگذاری و توفیقات نظلام جمهوری اسلامی ایران داشته باشیم. کشور ما قبل از انقلاب یک کشور مستعمره بود و در خصوص زیر ساخت ها هیچ اختیار و اراده ای نداشت و هر تصمیمی که برای ما گرفته می شد باید اجرا می کردیم و همیشه مورد بهره برداری بودیم اما امروز پیشرفت های ما در زمینه زیرساخت های صنعتی، سد سازی، پزشکی، علمی، راه های روستایی و شهری، برق و آب با قبل از انقلاب قابل مقایسه نیست و مهمترین دست آورد ما با انقلاب اسلامی استقلال ما بود زیرا ملتی که استقلال نداشته باشد سایه خاری را باید تحمل کند».

جانشین قرارگاه منطقه ای نجف اشرف اعلام کرد:«ما با کاستی هایی هم مواجه هستیم و تمام مسئولین نظام در تلاش هستند که مشکلات را رفع کنند پس نباید دچار تردید شویم و فریب تشویش کنندگان اذهان عمومی را بخوریم».