برای اسلامی شدن دانشگاه باید فرهنگ تحلیل شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شهرستان اسلام آباد غرب: حجت الاسلام والمسلمین امین معظمی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در استان کرمانشاه ضمن بازدید از واحد اسلام آباد غرب در نشست هم اندیشی اساتید این دانشگاه شرکت نمود.

تاریخ انتشار : ۸:۳۷:۱۱ ۱۴۰۰/۹/۹

برای اسلامی شدن دانشگاه باید فرهنگ تحلیل شود

حجت الاسلام والمسلمین معظمی گفت: فلسفه وجود نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه تعرف شده است و هدف و آرمان امام راحل و مقام معظم رهبری این بوده که فضای دانشگاه فضای اسلامی باشد و ما باید این اسلامی سازی را در عرصه های مختلف انجام دهیم و با ایجاد یک فضای باز و آزاد این امان را فراهم کنیم که افراد دیدگاه خود را بیان کنند.

معظمی اظهار کرد:فلسفه کرسی های آزاد اندیشی ایجاد همین فضا بوده است استاد و دانشجو آزادانه حرف بزنند زیرا اگر نقدی به نظام و اسلام هست ما باید پاسخگو باشیم اما متاسفانه بعضی افراد کج سلیقه ای می کنند و اجازه نمی دهند این مباحث در حوزه و دانشگاه مطرح شود و در کف جامعه این مسائل مطرح می شود.

نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه گفت: اگر بخواهیم دانشگاه را اسلامی کنیم باید تحلیلی از مسئله پیچیده فرهنگ داشته باشیم زیرا فرهنگ یکی از مسائل پیچیده علوم اجتماعی است که خیلی مورد بحث قرار گرفته که چه ماهیتی دارد و چه مبنا و مولفه هایی دارد؟ برای این کار باید لایه های فرهنگ به درستی تحلیل شود تا نگرش درستی به مقوله فرهنگ داشته باشیم و با کار کردن بر روی لایه های مختلف این مقوله بتوانیم دانشگاه را اسلامی کنیم.

در انتهای این جلسه طرح دفتر نهاد با عنوان ( یک بار برای همیشه) مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و جلسه به صورت پرسش و پاسخ پایان یافت.