نامگذاری سالن همایش واحد اسلام آباد غرب به نام سردار دلها

به مناسبت دهه مبارک فجر مراسم نامگذاری سالن همایش دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلام آباد غرب توسط جهانبخش حیدری فرماندار شهرستان و حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا کرمی مدیر حوزه علمیه و امام جمعه موقت شهرستان برگزار شد.

تاریخ انتشار : ۱۴:۱۴:۵۰ ۱۳۹۹/۱۱/۲۱

نامگذاری سالن همایش واحد اسلام آباد غرب به نام سردار دلها

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اسلام آباد غرب: در ابتدای این مراسم دکتر تورج محمد زمانی رئیس دانشگاه ضمن تبریک ایام الله دهه فجر و خیر مقدم به مهمانان و مسئولین سطح شهرستان گفت:اگر امروز ما در این سالن گرد هم آمده ایم مدیون خون شهدا هستیم وکمترین وظیفه ما یاد شهدا و تلاش برای زنده نگه داشتن آرمان ها و اهداف شهدای معظم از ابتدای انقلاب اسلامی تا کنون است. وی اظهار کرد: شهید سردار حاج قاسم سلیمانی یک لیدر به تمام معنا بود که توانایی مدیریت و نفوذ در قلب و روح افراد تحت فرمانش را چه در داخل و چه در خارج از مرز های کشور دارا بود، سردار سلیمانی شهید بزرگواری بود که با منش و روح بلندش به سردار دل ها معروف شد و مردم در زمان شهادتش در داخل و خارج از کشور چه خروش و حرکت عظیمی داشتند و به جهان نشان دادند که حاج قاسم در روح و قلب مردم نفوذ کرده است.

در ادامه این مراسم حجت الاسلام و المسلمین کرمی مدیر حوزه علمیه و امام جمعه موقت شهرستان اسلام آباد غرب گفت: سردار سلیمانی با اخلاص و ولایت مداری عمری را سپری کرد و امروزه ما باید در حوزه و دانشگاه این دو ویژگی این سردار رشید اسلام را برای دانشجویان و طلبه ها نسل به نسل و سینه به سینه منتقل کنیم. وی با تشکر از دانشگاه آزاد به دلیل انجام این نامگذاری مناسب ابراز امیدواری کرد در این سالن همایش که به نام این شهید والا مقام نامگذاری شده برنامه های سالم و در راه اعتلای انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران برگزار شود.

در پایان این مراسم جهانبخش حیدری فرماندار شهرستان اسلام آباد غرب ضمن تبریک ایام دهه فجر و تقدیر از دانشگاه آزاد به دلیل انجام این برنامه گفت: تا زمانی که بشر هست جنگ و جدال بر سر منافع و بر سر تععین سرنوشت وجود دارد و کشور ما هم در طول تاریخ و در فراز و نشیب های مختلف عبور کرده و به نقطه کنونی رسیده که ما انقلاب کردیم و ملتی بودیم که خواست استقلال و اتکا به داده های خود را داشتیم اما این اجازه را به ما ندادند و جنگ هشت ساله را بر ما تحمیل کردند. حاج قاسم در دوران متعدد فرماندهی خود اقدامات و عملیات های مختلفی را انجام داد که پخته و تربیت شده به جای رسید که در منطقه ای که پر از تفکر غیر انسانی و همانند عصر جاهلی توسط داعش بود ایشان رفت و امنیت این منطقه رو حفظ کرد و این یک ارزش و اعتبار ماندگار برای ملت سر افراز ایران است. ایمان و اخلاص حاج قاسم همواره خوف و خطر را در وجود داعش شعله ور می ساخت و از نام مبارک ایشان بود که خیلی از شهرهای عراق از سقوط نجات پیدا کردند و این یک افتخار است و ما باید به این افتخار توجه خاص داشته باشیم.