ادامه کمک های مومنانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلام آباد غرب در سال جدید

با جلب حمایت خیرین و مشارکت کارکنان و اعضا هیات علمی در سال جدید ۵۰ بسته حمایتی برای خانواده های تهی دست تهیه و تحویل داده شد.

تاریخ انتشار : ۸:۳۹:۵۳ ۱۴۰۰/۱/۱۶

ادامه کمک های مومنانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلام آباد غرب در سال جدید

با جلب حمایت خیرین و مشارکت کارکنان و اعضا هیات علمی در سال جدید 50 بسته حمایتی برای خانواده های تهی دست تهیه و تحویل داده شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شهرستان اسلام آباد غرب: در اجرای فرمان مقام معظم رهبری به منظور رسیدگی به امورات خانواده های کم برخوردار در شرایط تحریم های ظالمانه آمریکا علیه ملت و همچنین شیوع بیماری کرونا در کشور با شناسایی خانواده های مستضعف در سطح شهرستان اسلام آباد غرب، دانشگاه آزاد اسلامی این شهر در سومین مرحله از کمک های مومنانه 50 بسته غذایی شامل(برنج، گوشت مرغ، قند، روغن، رب، ماکارانی، سویا، کنسرو لوبیا، عدس) با جلب مشارکت خیرین، کارکنان و اعضا هیات علمی تهیه، در نمازخانه واحد بسته بندی و درب منزل تحویل این خانواده ها شد. شایان ذکر است این واحد دانشگاهی در دو مرحله قبل از کمک های مومنانه 50 بسته مواد غذایی دیگر در سطح شهرستان و 70 بسته لوازم تحریر با مشارکت بسیج دانشجویی در سطح روستاهای اطراف شهرستان تهیه و توزیع نموده است.