تقدیر از دانشجویان و کارکنان شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاداسلامی واحد اسلام آبا د غرب

به گزارش روابط عمومی این واحد دانشگاهی: با دعوت از خانم مهین زمانی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان از همکاران و دانشجویان شاهد و ایثارگرتقدیر صورت گرفت.

تاریخ انتشار : ۱۲:۲۱:۴۱ ۱۴۰۰/۸/۲۵

در این مراسم دکتر تورج محمد زمانی ریاست دانشگاه ضمن خیر مقدم به حاضرین گفت: دانشگاه آزاد اسلامی از بدو تاسیس تعامل بسیار خوبی با جامعه هدف مورد نظر بنیاد شهید داشته تا کرامت و مقام ایثارگران حفظ شود.

وی اظهار کرد: دانشگاه آزاد رنج سفر برای تحصیل را که در گذشته به عنوان سدی برای علاقه مندان به تحصیل وجود داشت برداشت و این امکان امروز فراهم شده که هر شخصی در شهر محل سکونت خود ادامه تحصیل دهد.

رئیس واحد اسلام آباد غرب گفت: ما در دانشگاه آزاد واحد اسلام آباد غرب برای فرزندان معظم شهدا تلاش خود را به کار گرفته ایم تا بهترین خدمات را به دانشجویان شاهد و ایثارگر ارائه دهیم.

در ادامه این جلسه خانم مهین زمانی ضمن تشکر از دانشگاه آزاد به خاطر برگزاری این جلسه گفت: گسترش دانشگاه آزاد اسلامی در کشور تحول آفرین بوده و ای کاش یک کار علمی دقیق بر روی تاثیر دانشگاه آزاد بر رفع محرومیت  ها در کشور انجام شود زیرا در گذشته خانواده ها اجازه نمی دادند یک دختر برای تحصیل بر فرض از کرمانشاه به کرمان برود و امروزه دانشگاه آزاد این محرومیت های علمی را در کشور به فراموشی سپرده است.

وی اظهار کرد: جامعه پر نشاط با نرژی مثبت در کنار علم آموزی از برکات وجود دانشگاه می باشد و این مسائل وجود دانشگاه آزاد در کشور را بسیار ارزشمد کرده است.

در پایان این جلسه از دانشجویان و کارکنان شاهد و ایثارگر تقدیر شد.