کتابخانه دیجیتال
کلاس آنلاین

تقدیر از عملکرد تیم هندبال زاگرس در لیگ برتر توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلام آباد غرب

با دعوت از بازیکنان، مربیان و مسئولین تیم هندبال زاگرس در سالن کنفرانس واحد اسلام آباد غرب از تیم تقدیر شد.

تاریخ انتشار : ۱۴:۴۲:۵۷ ۱۳۹۷/۱۱/۳۰

تقدیر از عملکرد تیم هندبال  زاگرس در لیگ برتر توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلام آباد غرب

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اسلام آباد غرب: در این مراسم دکتر محمد بستان رئیس دانشگاه ضمن خوش آمد گویی به حاضرین گفت: «سلام بر شمایی که برای شهرستان اسلام آباد غرب افتخار آفرینی کرده اید، امروز بسیار خوشحال هستیم که میزبان یکی از تیم های برتر لیگ هندبال کشور هستیم».

وی اظهار کرد:« ورزش شهرستان اسلام آباد غرب در طول 40 سال گذشته افتخارات زیادی را در رشته های فردی کسب کرده و باعث خوشحالی است که یک تیم ورزشی جمعی در حال کسب افتخاربرای شهرستان است».

وی در پایان گفت:«با توکل بر خدا، تلاش و همت نام شهر را مطرح کرده اید و ما وظیفه دانستیم به عنوان دانشگاه از حرکت فرهنگی و اجتماعی شما قدردانی کنیم».

در ادامه این مراسم عیسی اکبری حراست دانشگاه از شور و نشاطی که تیم هندبال شهرستان با رقابت برای قهرمانی در لیگ برتر در شهرستان ایجاد کرده است از بازیکنان، مربیان و مسئولین تیم تقدیر کرد و گفت:«شما قهرمان واقعی هستید زیرا با کمترین حمایت ها و کمترین امکانات تا این مرحله پیش رفته اید و امید و نشاط را در دل مردم و خصوصاً جوانان زنده کرده اید.

در این جلسه مربیان تیم ضمن تشکر از دانشگاه آزاد اسلامی از برنامه های بلند مدت برای اهداف کشوری و آسیایی گزارشی ارائه کردند و پس از دریافت لوح های تقدیر نهار میهمان دانشگاه بودند.